Matematik
3d-projektion
16. oktober 2004 af
Mattias (Slettet)
Jeg har rodet mig ud i en stener 3.årsopgave - drejer sig om matricer (sgl matrix) og om projektion - især den perspektivbevarende - dvs. en projektion fra 3d til 2d hvor perspektivet bevares... hvis der er nogen der har skrevet om det/ ved noget om emnet - så giv mig nogle tips om hvordan jeg skal gribe det an :D mange tak
Mattias
Mattias
Svar #1
16. oktober 2004 af KemiKasper (Slettet)
jeg har engang skrevet en større rapport som centralprojektion...
Svar #2
17. oktober 2004 af Mattias (Slettet)
det er også perspekttivprojektion - er det ikke?...
Ligger du inde med noget - så er du en helt...
Mattias
Ligger du inde med noget - så er du en helt...
Mattias
Svar #3
17. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Jeg har et ark vedr. matrix transformationer:
Indhold:
The rotation matrix
Reflection about the x-axis
Reflections about the y-axis
Reflections about the line
Reflections about a line y = mx + c where tanθ = m.
Dilation parallel to the x-axis of factor k
Dilation parallel to the y-axis of factor k
Dilation about the origin and of factor k
Shearing of factor k parallel to the x-axis
Shearing of factor k parallel to the y-axis
Indhold:
The rotation matrix
Reflection about the x-axis
Reflections about the y-axis
Reflections about the line
Reflections about a line y = mx + c where tanθ = m.
Dilation parallel to the x-axis of factor k
Dilation parallel to the y-axis of factor k
Dilation about the origin and of factor k
Shearing of factor k parallel to the x-axis
Shearing of factor k parallel to the y-axis
Skriv et svar til: 3d-projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
