Matematik

Kort rettelse:)

26. oktober 2008 af hsina (Slettet)

Hej alle!

nogen der kan hjælpe mig med følgene?

(X^2 Y)^3
X3+Y3

X(X-3)+(X+3)2

2X-(X-1)2-(X+1)2

X^(2N+3)/X^(N+1)
1+2

(X-3)/2+(5-2X)/6=(6+X)/3


(1+X)/5+X/2=1-(X-3)/2


-3(X+2)+8=2(1-2X)


(5X+6)/3=(8+5X)/6

:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

Hva har du selv foretaget dig? du kan vel godt opløse en parantes i nogle af disse reduceringsopgaver, ikk? Gør det. Hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig, men gør et forøg selv først! :-)


Skriv et svar til: Kort rettelse:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.