Matematik

potensfunktioner

28. oktober 2008 af KME89 (Slettet)

Hej er lige ved at læse noget om potensfunktioner og jeg der er to små opgaver jeg gerne vil have hjælp til at læse, kan ikke lige se hvad jeg skal gøre.

1) Funktionerne f og g er givet ved

f(x)= 2,4*x1,7 og g(x)=3*x2,3

Løs ligningen f(x)=g(x)

Løs ligningen f(x2)=g(x)

2) Diiferentier  funktionen

a) f(x)=5*x1,9


Svar #1
28. oktober 2008 af KME89 (Slettet)

Jeg mente lave ikke læse :P


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2008 af Isomorphician

Hint: Kig lidt på potensregnereglerne.


Svar #3
28. oktober 2008 af KME89 (Slettet)

Okay.

er den første så:

1) f(x)=g(x) => ar+ar=ar+r => 5,4 1,7+2,3 ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2008 af mathon

(k*xn) ' = k*n*xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2008 af Isomorphician

2,4*x1,7 = 3*x2,3 <=>

(2,4/3)x1,7 = x2,3 <=>

2,4/3 = x1,7/x2,3 <=>

.....


Svar #6
28. oktober 2008 af KME89 (Slettet)

Nåå okay du skal ha tak for hjælpen da :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2008 af Isomorphician

arh.... byt om på tæller og nævner i # 5


Skriv et svar til: potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.