Matematik

ISOLER

30. oktober 2008 af Jebediah (Slettet)

jeg har funktion som lyder

0.55(t)=0.3sin(12.566*t+0.524)+0.4

skal finde t-værdien..
men kan ikk :(

og nogen som kan forklare helt præcist tak ..
 

tak på forhånd..


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad står der på venstre side?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af klausop (Slettet)

Den virker til at være skrevet lidt mærkeligt op? 0,55(t)? er det 0,55*t eller hvad?


Svar #3
30. oktober 2008 af Jebediah (Slettet)

det må det næsten være ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Umiddelbart kan jeg ikke se hvordan det lige skulle gøres.. Overvejet at få fingrene i et CAS-værktøj?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2008 af klausop (Slettet)

Puha....den er ikke nem....har en ide, men er ikke sikker på den kan lade sig gøre:) Det kan lade sig gøre hvis nu det t du har skrevet ovre i venstre side ikke skal være med. Det tror jeg nemlig ikke på det skal

del med t

træk konstanterne over på den anden side. Altså træk 0.4 fra og del med 0.3.

gang med 2 på begge sider

så står der at sin til et tal skal være lig med 1

tag indmaden i sin og træk pi/2 fra (sin(Pi/2)=1)

sæt indmaden -Pi/2 =0

regn t ud

Et bud er det, men den er ikke nem


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2008 af klausop (Slettet)

EDIT: Du skal jo så ikke dele med t som jeg først skriver


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2008 af klausop (Slettet)

Glem det jeg har skrevet. Det er helt forkert :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. oktober 2008 af janko (Slettet)

vha. af cas, har jeg beregnet t ≈ 0,284


Skriv et svar til: ISOLER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.