Fysik

Hvad er varmefylde?

31. oktober 2008 af hansen_09 (Slettet)

Jah ligesom overskriften fortæller, så vil jeg godt vide hvad varmefylde er, og hvad forskellen på varmefylde og varmekapacietet er? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2008 af mathon

varmefylde = specifik varmekapacitet, c, med [c] = kJ/(kg*K)

varmekapacitet, C = m*c, med [C] = kJ/K


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2008 af klotte (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Varmefylde


Skriv et svar til: Hvad er varmefylde?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.