Matematik

Brøkligning Haster!

04. november 2008 af artiskokken1 (Slettet)

hvordan løser man denne ligning?
( hvordan laver man en brøk på computeren? )


x tredjedel + 6 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2008 af Isomorphician

(x/3) + 6 = 1

træk 6 fra på begge sider:

x/3 = -5

gang med 3 på begge sider:

x = -15


Svar #2
04. november 2008 af artiskokken1 (Slettet)

TAK skal du have :D


Skriv et svar til: Brøkligning Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.