Matematik

Omskrivning

04. november 2008 af Thea15 (Slettet)

Hej

Hvordan kan denne omskrivning forklares:

e^(-2*ln(5)=1/25


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2008 af neze (Slettet)

man har muligvis diffenrentieret den:)

prøv at tjek efter på din lommeregner


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

-2*ln(5)=ln(5-2)=ln(1/52)=ln(1/25) ... såå ....


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af mathon

 e-2*ln(5)  = eln(5)(-2) = (eln(5))-2 = 5-2 = (1/52) = (1/25)


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.