Matematik

Lineær rettelse

05. november 2008 af Lulles (Slettet)

Hejsa folkens, Håber nogle kan rette

En lineær funktion f er give ved f(x) = -0,2x + 1,8

Beregn f(-6)

f(-6) = -0,2 * (- 6) + 1,8
f(-6) = 3
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

det er korrekt


Svar #2
05. november 2008 af Lulles (Slettet)

hvad med denne her

f(x) = -1
-1 = 0,2x + 1,8
-1,8 = 0,2x

-1,8/0,2 = x

x = -9


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

nej x=-14

-1-1.8= -2.8 og ikke -1.8


Svar #4
05. november 2008 af Lulles (Slettet)

(x) = -1
-1 = 0,2x + 1,8
-1,8 - 1 = 0,2x

-2,8 / 0,2 = x

x = -14

Sådan her ikke ?
 


Skriv et svar til: Lineær rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.