Matematik

hjælp til sinus!

05. november 2008 af maizenakagemanden (Slettet)

Hej!

jeg har et hurtigt spørgsmål!

Hvad beskriver sinus i trekanter? har tænkt og søgt, men kan simpelthen ikke finde det!

på forhånd tak.!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af Isomorphician

http://da.wikipedia.org/wiki/Sinus_(matematik)


Svar #2
05. november 2008 af maizenakagemanden (Slettet)

den har jeg prøvet, og den giver det samme svar som den har givet til beskrivelsen af cosinus.. :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af mathon

...sinus til en trekantvinkel er lig forholdet mellem vinklens modstående side og diameteren i trekantens omskrevne cirkel

a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C) = 2R
hvoraf

sin(A) = a/(2R)

sin(B) = b/(2R)

sin(C) = c/(2R)


Skriv et svar til: hjælp til sinus!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.