Matematik

Hjææælp!

05. november 2008 af Millesen23 (Slettet)

Håber der er nogen der kan/vil hjælpe:)

Bestem en forskift for den lineære funktion f, vis graf går gennem punkterne (2,10) og (-3,0) og løs ligningen f(x)=3
 

har bestemt forskriften:

f(x)=2x+6

mangler så at finde f(x)=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

3=2x+6

-3=2x

-1.5=x


Svar #2
05. november 2008 af Millesen23 (Slettet)

tak skal du ha':)


Skriv et svar til: Hjææælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.