Matematik

logaritme

06. november 2008 af idababy (Slettet)

hejsa. jeg skal beregne log(5) uden lommeregner og jeg ved at log(10)=1,

er lidt i tvivl om hvordan man præcis beregner logaritmer uden lommeregner?

Venlig Hilsen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

hvis du kender log(2)

log(5) = log(10/2) = log(10) - log(2) = 1 - log(2) = 1 - 0,3010 =


Svar #2
06. november 2008 af idababy (Slettet)

mange tak!! :)


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.