Matematik

bestem ligning

08. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

jeg skal i en opgave bestemme ligningen for en linje i et kordinat.

punkterne i linjen er -4,1 og 2,-2

hvad er ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2008 af mathon

find hældningskoefficienten...


Svar #2
08. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

hvad gør jeg så bagefter?


Svar #3
08. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

hvad er hældningskoefficienten i denne linje ?


Svar #4
08. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

kan det passe at hældningskoefficienten er:

a= -2 - 1 : 2 - -4

altså:

a= -3 : 6 = -0.5


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. november 2008 af mathon

Ja - det kan

y = -0,5x + b i hvilken du valgfrit indsætter
ét af punkternes koordinater for at beregne b


Skriv et svar til: bestem ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.