Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

bruttofortjeneste

09. november 2008 af Joezefin (Slettet)

Sidder og fumler med en opgave, hvor jeg skal finde bruttofortjenesten i første kvartal.

Er bruttofortjenesten = Dækningsbidraget - De faste omkostninger ?  Eller er jeg fuldstændig på vildspor?

Joezefin


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2008 af chinpo (Slettet)

Bruttoavanceprocenten = (Bruttofortjeneste*100)/Nettoomsætning

Der isolerer du så bare bruttofortjenesten og får:

Bruttofortjeneste = Bruttoavanceprocenten*Nettoomsætning/100

Men du må også have en grundbog for formlerne for diverse nøgletal er listet?


Skriv et svar til: bruttofortjeneste

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.