Matematik

bestem ligning

09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

jeg har fået denne ligning i en opgave.

½(x-4)+1/4(20-x)=0

jeg har nu lavet dette:

(0.5x-2)+(5-0.25x)=0

hvad gør jeg nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af juventuz (Slettet)

0.5x-2+5-0.25x=0

0.25x+3=0

x=-3/0.25=-12


Skriv et svar til: bestem ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.