Fysik

rettelse af en lille opgave?

10. november 2008 af visuu1 (Slettet)

Hej, har lige en lille fysikopgave. Er ikke helt sikker på den, så håber i vil tjekke den igennem ;)

1) En cyklist bevæger sig med hastigheden 2m/s væk fra et træ. Til tiden 3 s er personen 7 m fra træet. Hvor langt er personen fra træet til tiden 8 s?

7-2 / 8-3 = 5/5 = 1 m
altså jeg bruger vmiddelformlen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2008 af Leja (Slettet)

Nej det behøves du ikke. Du har jo hatigheden.

Du kan blot sige at han bevæger sig på 3 s. 3 s * 2 m/s = 6 m. Enige ?

Men da der står han er 7 m fra træet må han været starter 1 m fra træet, enige ?

Til tiden otte sekunder er han altså:

8 s * 2 m/s = 16 m væk fra træet. MEN HOV. han startede jo en meter fra træet, dvs. 17 m.

Enige ?


Svar #2
10. november 2008 af visuu1 (Slettet)

Ja indtil videre, men fik vidst af vide af min lærer at det skulle give 1 m?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#2: Det kan ikke blive 1m, da han bevæger sig væk fra træet...


Skriv et svar til: rettelse af en lille opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.