Matematik

kurs

16. november 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen jeg har lidt problemer med at regne med kurs så det ville være rart med noget hjælp.

kursen på Lire er 0,65

1. 1000 Lire koster ____ kr ? = har et gæt 650?

2. 60 Lire koster ____ kr ? = har også et gæt her 39 kr?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2008 af 2007xMVK (Slettet)

 siger du, at 1 Dkr . er lig 0,65 lire, sådan ville jeg sætte det op, og får det samme som dig ;)

1. (1*1000)*0,65 = x

2. (1*60)*0,65 = x


Svar #2
16. november 2008 af hej. (Slettet)

er mit så rigtigt??


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2008 af 2007xMVK (Slettet)

 tror jeg nok, men der må være flere der skal skrive for at vi er helt sikre,,, men jeg ville gøre det på den måde !


Svar #4
16. november 2008 af hej. (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: kurs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.