Matematik

Gudenåcentralen FS10

18. november 2008 af Mucuux (Slettet)

Hejsa (= ... Nogen der har lavet problemregning - Gudenåcentralen.. ? Har lige svært med nogle opgaver, som jeg ville ha' hjælp til..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af juventuz (Slettet)

Skriv dem op her. Tror godt andre end dem, der har lavet den, kan lave sættet.


Svar #2
18. november 2008 af Mucuux (Slettet)

Hmm der er et skema, der skal udfyldes. Opgaven lyder sådan her:

Der regnes med, at den tid, computere bruges, stiger lige meget hvert år. Det samme gælder for computeres effekt.

1. Gør skemaet på svararket færdigt.

Antal timer pr. dag computer er tændt; 1993 = 1 - 1994= 1,4 - 1995= 1,8 - 1996=2,2 - 1997=2,6 - 1998= 3

Computeres effekt i W; 1993= 65 - 1994= ? 1995=? 1996=? 1997=? 1998=110

Energiforbrug i Wh pr. dag; 1993= 65 - 1994=? - 1995=149,9 - 1996= 202,4 - 1997=262,6 1998=330

Energiforbrug i kWh pr. år for computere; 1993=24 - 1994=? - 1995=55 - 1996=74 - 1997=96 - 1998= 120

De steder hvor der er spørgsmåltegn, skal udfyldes.

Det har jeg også gjort, men ved ikke om det er rigtig.

Antal timer pr. dag computer er tændt;  1994= 79 - 1995= 83 - 1996=92 - 1997= 101

Computeres effekt i W; 1994= 132,5

Energiforbrug i kWh pr. år for computere;  1994= 48


Skriv et svar til: Gudenåcentralen FS10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.