Matematik

STX A-niveau - HJÆLP

19. november 2008 af Ferk (Slettet)

Hey

Max presset:

 f(x)=2x + sin (x)

a) bestem en løsning til ligningen f(x)=1

b) Gør rede for at ligningen f(x)=c har netop en løsning for alle c

samt

I stratosfæren kan trykket (målt i mb) for højder mellem 11 km og 25 km beskrives ved en funktion givet ved regneforskrigten

p(h)= 226e^-0,157(h-11)

hvor h angiver højden (målt i km)

a) I hvilken højde er trykket 50 mb

b) Giv en beskrivelse af, hvorledes trykket ændrer sig med højden, og inddrag tallet 226 i beskrivelsen

Håber virkelig i kan hjælpe - På forhånd tak!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2008 af Danielras (Slettet)

Kom med egne bud.


Svar #2
19. november 2008 af Ferk (Slettet)

 = 

f(1)= 2 x sin (1)?

opgave 2 ( med stratosfære ) er jeg hely væk


Skriv et svar til: STX A-niveau - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.