Matematik

reducer

20. november 2008 af sdelight (Slettet)

Bestem værdien af 5m/2m^2+3mn når m=1 og n=2

og reducer 5m/2m^2+3mn
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2008 af Romulus (Slettet)

I den første skal du bare indsætte m = 1 og n = 2 i udtrykket og finde en værdi. I den næste kan du dividere med m i alle leddene.


Svar #2
20. november 2008 af sdelight (Slettet)

tak for svar:-)

Hvordan mener du dividere med m i alle leddene..?


Svar #3
21. november 2008 af sdelight (Slettet)

kan det passe at det bliver 5m/5m^2n = n


Svar #4
21. november 2008 af sdelight (Slettet)

eller mn


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2010 af tawer (Slettet)

er der nogen der har idé om hvordan man reducere det?


Brugbart svar (2)

Svar #6
23. maj 2011 af bkokbkok (Slettet)

Jeg ville sige (5m)/(2m^2+3mn) <=>(5m)/(m(2m+3n)) <=> 5/(2m+3n)


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.