Matematik

Reducer

22. november 2008 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

2(a+b) - 4*b (a-b) = 2*a2+b2+2ab - 4ba - 4b2 = 2*a2-2ab-3b2

Er mit resultat korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2008 af juventuz (Slettet)

2a+2b-4ba+4b2

ordnet pænere

4b2-4ab+2a+2b


Svar #2
22. november 2008 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Nej, jeg kan se, jeg har lavet en fejl.

OPgaven er:
2(a+b)2 - 4*b (a-b) = 2*a2+b2+2ab - 4ba - 4b2 = 2*a2-2ab-3b2


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2008 af juventuz (Slettet)

i så fald

2*(a2+b2+2ab)-4ba+4b2
2a2+2b2+4ab-4ab+4b2

2a2+6b2


Svar #4
22. november 2008 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Mange tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2008 af Necla (Slettet)

Hej jeg går i 8 klasse og har svært ved at reducer.. 

 Forexsempel denne her opgaver kan jeg ikke finde ud af.... jeg håber at i kan hjælpe

3x(2x-1)-(6x2+1)=


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2008 af Necla (Slettet)

Undskyld men det her er meget vigtigt...

3x(2x-1)-(6x2+1)=

Hvordan gør man???


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

3x*(2x-1)-(6x2+1)=3x*2x-1*3x-1*6x2-1*1=6x2-3x-6x2-1

=-3x-1


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.