Matematik

Lignings-opgave..

23. november 2008 af Larsensk (Slettet)

Hey, jeg har lidt problemer med hvordan man skal løse denne opgave:

En kasse uden låg skal være 1,6 gange så lang som den er bred, og dens rumfang skal være 150dm3.
Bestem kassens overfladeareal som funktion af x, når x er kassens bredde målt i dm.

Hvordan finder jeg højden for kassen, hvis nu man siger at bredde = x og længden = 1.6x, er der så en smart måde at komme frem til højden i kassen ?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2008 af Necla (Slettet)

det var der noget mærkeligt...


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2008 af Necla (Slettet)

når men kan du finde ud af at reducer????


Svar #3
23. november 2008 af Larsensk (Slettet)

ja ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. november 2008 af Necla (Slettet)

hvordan kan man regne det her

3x(2x-1)-(6x2+1)=


Svar #5
23. november 2008 af Larsensk (Slettet)

-> 6x2 - 3x - 6x2 - 1
= -3x - 1
men det hjælper mig jo ikke ligefrem ?


Skriv et svar til: Lignings-opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.