Engelsk

forskellen på their they're oh there

23. november 2008 af jenslyn22 (Slettet)

Hej

Jeg har en gramatik opgave for og kan ikke helt huske forskellen på  their, they're og there en lille forklaring til hvert ord ville være super fedt:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2008 af Frederikkelc (Slettet)

 hej

Their = deres. eks: their house was pretty - deres hus var pænt.

they're = (they are) = de er. eks: they're late for the musical - de er forsinket til musicalen

Håber det hjalp..


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2008 af Arctan (Slettet)

"There" oversættes til dansk til "der". Brug "there" når du referer til et sted, hvad enten det er konkret ("over there by the building") eller mere abstrakt ("it must be difficult to live there").

- There is an antique store on Camden Avenue.

- The science textbooks are over there on the floor.

"Their" oversættes til dansk til "deres". Brug "their" til at indikere besiddelse. Det er et possessivt adjektiv og indikerer at et bestemt navneord tilhører dem.

- My friends have lost their tickets.

- Their things were strewn about the office haphazardly.

"They're" er en sammentrækning af "they" og "are".

- Hurry up! They're closing the mall at 6 tonight!
- I'm glad that they're so nice to new students here.


Svar #3
23. november 2008 af jenslyn22 (Slettet)

Tak for hjælpen:D


Skriv et svar til: forskellen på their they're oh there

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.