Matematik

hjælp

23. november 2008 af AkbarArian (Slettet)

hvad koster en kilo, hvis 400 g koster 13 kr.

hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af MigM (Slettet)

13/400 = 0,325 (det er prisen for 1gram)

du har 1000 gram (1kg) så du ganger med 1000:

1000* 0,325 = 32,5kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af dnadan (Slettet)

100g kød koster ... kr

1kg(100g*10) koster ....kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2008 af MigM (Slettet)

Retter lige:

13/400 = 0,0325 (det er prisen for 1gram)

du har 1000 gram (1kg) så du ganger med 1000:

1000* 0,0325 = 32,5kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2008 af juventuz (Slettet)

13/0.4=32.5


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.