Matematik
hjælp til en mat. opg
21. oktober 2004 af
cs (Slettet)
Hej er der nogle der vil hjælpe med denne opg.
en funktion f er givet ved
f(x)=x^2-6x+10
n punktmængde M er bestemt ved
l(x,y)l f(x)< ell = y > ell =2
beregn arealet M
beregn rumfanget af det omdrejningslegeme der fremkommer når M drejes 360 grader om
1) førsteaksen
2) linjen med ligningen y=2
håber nogle vil og kan hjælpe.
på forhånd tak
en funktion f er givet ved
f(x)=x^2-6x+10
n punktmængde M er bestemt ved
l(x,y)l f(x)< ell = y > ell =2
beregn arealet M
beregn rumfanget af det omdrejningslegeme der fremkommer når M drejes 360 grader om
1) førsteaksen
2) linjen med ligningen y=2
håber nogle vil og kan hjælpe.
på forhånd tak
Skriv et svar til: hjælp til en mat. opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
