Matematik

nulpunkt

26. november 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

Jeg har dette stykke:

(x^2 - 4x + 4) = 0

og d = 16 (hvordan stilles dette op)

og så kan jeg ikke få det rigtige resultat, hvordan skal stykket tastes på lommeregner:

Np: (-4) +/- √16 / 2
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2008 af dnadan (Slettet)


Svar #2
26. november 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

Vil du ikke nok skrive det her ? jeg kender princippet ..


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2008 af dnadan (Slettet)

... Hvis du kender princippet, ved du også hvorledes det skrives ind.

Kig i det dokument, det er ganske godt(hvis jeg selv må sige)

Og det er pænere deri, ydermere hvorfor skrive det igen, når det nu er skrevet deri?


Svar #4
26. november 2008 af Hejhejhhx (Slettet)

Tusind tak idiot ..


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. november 2008 af dnadan (Slettet)

#4 Hold venligst tonen

(x^2 - 4x + 4) = 0

d=b^2-4ac=(-4)^2-4*4*1=0

Heraf er der kun én løsning til andengradsligningen.

Denne er:

x=-b/(2a)=4/2=2

Dette ville du have set, HVIS du tog dig tid til at læse et sådant dokument.


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Undskyld jeg blander mig her med #4, det var da umådeligt skamløst af dig at sige sådan!

#3 dnadan prøver jo på sin bedste vis at hjælpe dig og det er da et fremragende dokument, som gerne skulle kunne hjælpe dig. Hvis der er noget du ikke forstår ved det, burde du istedet spørge ind til det og bede #3 om en uddybning. Jeg er sikker på, at det ikke ville gøre noget.

Men så snart, du fremviser en sådan opførsel her, er der altså ingen, som har lyst til at hjælpe dig. Og #3 er altså en fremragende hjælp, som mange gange har kommet mig til undsætning og hjulpet mig på vej med svære opgaver. Så en undskyldning synes jeg bestemt #3 fortjener (:


Skriv et svar til: nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.