Matematik

Bestemmelse af forskrift

26. november 2008 af The_Raccoon7 (Slettet)

Hey !

Sidder lige med lidt matematik der driller. Opgaven lyder:

Bestem en forskrift for g når det gælder at:

f '(x) = g '(x) = 3-2x

f(0)=6

g(x)≥f(x)    for alle x

og at punktmængden M={(x,y)|-1≤ x ≤4 og f(x)≤ y ≤g(x)} har arealet 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2008 af dnadan (Slettet)

Integrer først g'(x), integrationskonstanten findes ved brug af dit punkt.


Skriv et svar til: Bestemmelse af forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.