Matematik

Pythagoras

26. november 2008 af poorlaura (Slettet)

hey, vil lige sikre mig at jeg har lavet mine opg. rigtigt :)

52+72=c2 hvad bliver det? :)

82+122=c2 og det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2008 af Biochem (Slettet)

har du ikk en lommeregner?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Tag kvadratroden på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2008 af CasperWL (Slettet)

C^2 = 74

C^2 = 208

Hvis det er denne måde du mener ? - ellers skal du beskrive det lidt bedre:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

#3 hvem var svaret til? :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. november 2008 af niceguy (Slettet)

C=8,602

c=14,422 er svarende.


Skriv et svar til: Pythagoras

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.