Matematik

differentialligningen

28. november 2008 af andersxx (Slettet)

bestem til differentialligningen

y'+y=20x+3

den løsningm hvis graf går gennem punktet p(1,4)

y'=y(3-20y) < -- har jeg omskrevet den rigtig?

Y(t)=3/20/1+Ce^3t

hvordan kommer jeg videre? :)


Svar #1
28. november 2008 af andersxx (Slettet)

Please help :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2008 af utdiscant (Slettet)

 Hvis folk har lyst og tid til at hjælpe skal de nok gøre det.


Svar #3
28. november 2008 af andersxx (Slettet)

kan du evt. hjælp mig?


Skriv et svar til: differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.