Matematik

Isoler c

29. november 2008 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Hvordan isolerer jeg c her?
Er gået total kold!
Og intet siger mig noget. Mine forældre og lærere har prøvet at forklare..

176 = c2-14c *cos62 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2008 af sigmund (Slettet)

Det er en andengradsligning i c. Jeg går ud fra, at du kender til andengradsligninger! Skriver vi den op som

kender du den måske bedre (?)

Her har vi a = 1, b = 14*cos(62) og c = -176; resten bør du klare selv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2008 af dara.online (Slettet)

Det er en andengradsligning i c. Hvis det forvirrer dig at den ubekendte variabel hedder c kan du bare omdøbe den til x og bruge den velkendte formel for andengradsligninger .........


Skriv et svar til: Isoler c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.