Matematik

Vektor

03. december 2008 af Bonnie120 (Slettet)

Har lige en opgave her som jeg ikke helt kan få hul på..

Bestem arealet af det parallelogram der udspændes af vektor a og vektor b.

vektor a = 3 over 4

vektor b = -3 over 2

vektor c = 0 over -6


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af Isomorphician

Areal =|det(a,b)|


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af Da-ted (Slettet)

Det er noget determinant du skal have gang i :)


Svar #3
03. december 2008 af Bonnie120 (Slettet)

Er ikke sikker på jeg lige forstår.. For arealet af et paralellogram er jo h*g..


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2008 af Da-ted (Slettet)

Ja, og den numneriske determinant af de to vektorer, som duspænder parallelogrammet


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.