Matematik

Målstoksforhold

03. december 2008 af Marten (Slettet)

Heej ..

Jeg har en opgave, hvor man skal finde arealet af en kvart cirkel ..

Målstoksforholdet er : 1 km svarer til 5,5 cm på kortet ..

Så skal man sige: A = PI * r2^ .. r = 6 cm ..

Hvad skal man så gøre ?

PLZ hjælp hirtigt ..

Hilsen den forvirrede ..


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2008 af MigM (Slettet)

pi * 62 * 90 / 360 = 28,27


Skriv et svar til: Målstoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.