Matematik

Renteformlen

03. december 2008 af KiraE (Slettet)

Bestem den ukendte støørrelse når følgende er kendt:

Kn når K0 ? 1000kr p = 7% pr. år i 14år.

Er formlen Kn = K0*(1+r)^n?

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2008 af mathon

Ja


Svar #2
03. december 2008 af KiraE (Slettet)

Jeg får bare en startkapital som er større end slutkapitalen.


Svar #3
03. december 2008 af KiraE (Slettet)

kan man ikke skulle minusse istedet..


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2008 af mathon

Kn = Ko*(1+r)n

Kn = 1.000*1,0714 = 2.578,53


Svar #5
03. december 2008 af KiraE (Slettet)

ja det har jeg også fået det til.

men er det rigtigt at Kn skal være højere end K0? :) tak..


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2008 af mathon

...det skulle den da gerne være med tilskrivning af renters rente Kn > Ko


Skriv et svar til: Renteformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.