Fysik

universet

04. december 2008 af dkmaske (Slettet)

hey folk!

har brug for noget hjælp!!!

jeg skal tegne en model som skal beskrive en planet bane (ellipsebane), når man sender en raket op!

det skal være i todimentonel

vi anser at midt på kurven har vi solen.

men er lidt i tvivl hvad for nogle krafter der påvirker raketten?

hvad skal værdierne være forr:

x=

Y=

raketten vil påvirket af solen, det kan beskrives ved denne formel: F=g*M*m/r^2

m kan betegnes såsan, (x,y) og r^2 =x^2+y^2

-F=-k*(x,y)

K=konstant som = F


Skriv et svar til: universet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.