Matematik

Andengradspolynomium

04. december 2008 af musti4300 (Slettet)

Det oplyses at nulpunkterne er -2 og 4 samt at f(-1)=4,5

bestem a , b og c

I skal ikke forklare hvordan det løses, men give mig et billede af hvad jeg skal gøre. uden at i regne det ud. Jeg vil selv prøve at løse det,. men kan ikke komme videre.

tusind tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

Må jeg ikke forklare, hvordan det skal løses? Så lader jeg bare være...


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

Sender et billede til dig, hvorledes det skal løses. Modtager du det???


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

f(x)=a(x-r1)(x-r2)

-2 og 4 samt at f(-1)=4,5
 

4.5=a(-1-(-2))(-1-4) løs mht a

indsæt denne fundne værdi for a i

f(x)=a(x-(-2))(x-4) og gang ud


Svar #4
04. december 2008 af musti4300 (Slettet)

Nu må du stoppe. Være venlig at læse hele indlæget og svar og ikke halv vejs.

Altså , jeg ønsker mig ikke at i løser det med tal . I skal bare lære mig, hvad skal gøre, dernæst skal jeg selv regne det ud.


Svar #5
04. december 2008 af musti4300 (Slettet)

Jubbi, nu er du en geni.

:) tak skal du have mr. Matematik


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

Har da læst indlægget fint nok.

citat:

"I skal ikke forklare hvordan det løses, men give mig et billede af hvad jeg skal gøre"

dvs. jeg ikke må skrive, hvordan du løser det, men give dig et billede af det (hvordan giver man et billede af en matopgave, når vi skriver på en computer?)

;-)


Svar #7
04. december 2008 af musti4300 (Slettet)

HAHAHAHAHA


Skriv et svar til: Andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.