Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP om Kims - Afsætning / Dansk

05. december 2008 af spaxy (Slettet)

Hej alle,

Jeg skal skrive en SRP opgave om Kims (chips producent). Men jeg ville lige høre, om der var nogle gode forslag til, hvad man kan starte med og hvad man kan inddrage i den.

Her er min problemformulering:

Redegør for segmenterings og målgruppeteori, der er relevant for chips og snacks markedet. Analyser en udvalgt kampagne med fokus på sproglige og retoriske virkemidler, og afdæk livsstilsmarkører og målgruppe henvendelse. Diskuter og vurder udvikningstendenser, der har betydning for segmentering af markedet.

Håber I kan hjælpe :-)


Brugbart svar (3)

Svar #1
05. december 2008 af Jochre (Slettet)

Hvad du skal starte med? - Svare på det første spørgsmål ;)

Derudover kan du eventuelt starte med at skrive et udkast til en indledning, hvor du kommer ind på, hvad der sker i din opgave og hvad den handler om. Ellers er det da bare at starte fra en ende af


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. december 2008 af Serczii (Slettet)

Hej.

Jeg har selv om Kims i min SRP-opgave.

Jeg har godt nok ikke samme problemformulering, men jeg har bare startet med at skrive lidt om Kims historie (da vi godt måtte det) og så er jeg ellers bare gået igang med første spørgsmål :) Og så er det jo også godt at vise, at man kan lidt teoretisk indenfor afsætning og dansk..


Svar #3
10. december 2008 af spaxy (Slettet)

Tak tak :)

Skal til at lave noget Målgruppestrategi, men har virkelig svært ved at finde noget om, hvem der er KiMs´målgruppe? Er der nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (2)

Svar #4
12. december 2008 af Serczii (Slettet)

Jamen de har jo en meget bred målgruppe.. Der er jo ikk en bestemt aldersgruppe, det er folk som gerne vil have lidt hygge-spise til aften-hyggen derhjemme :)


Brugbart svar (3)

Svar #5
15. december 2008 af storgaard** (Slettet)

Jeg har også selv om kims i min SRP.. Kims primære målgruppe er børn og unge. Det er også tydeligt ved deres valg af slogan - Når du er sulten for sjov.

Men som andre har nævnt, er Kims målgruppe meget bred. De har de seneste år introuceret flere produktlinier der henvender sig til andre målgrupper som Minimal proukterne der især henvender sig til kvinder.

Hvis du har afsætning på A niveau og bøgerne fra forlaget Trojka, kan du evt tjekke bind 2 side 687, der er et eksempel på Kims målgruppe.

Håber du blev det klogere :)

Go fornøjelse


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. november 2012 af Noxcho (Slettet)

Kan du evt. sige hvad kapitel det er, for har det elektronisk, der står ikke noget sidetal på.Tak!

 


Skriv et svar til: SRP om Kims - Afsætning / Dansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.