Matematik

Haster

05. december 2008 af cebs (Slettet)

jeg har store problemer med en opgave omkring sinusrelationer den lyder sådan :

trekant ABC er retvinklet med C=90° beregn de manglende sider når :

1) A= 43°, B=47° og c= 5


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2008 af mathon

b/sin(B) = c

b = c*sin(B)
..........................

a/sin(A) = c

a = c*sin(A)


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. december 2008 af hackerjohn (Slettet)

Skriv helst ikke "haster" i overskrifterne, men hellere noget der kan beskrive dit problem:) Det er mere hjælpende overfor dem der skal hjælpe dig.


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.