Afsætning

Oso, spørgsmål

06. december 2008 af mamapapa (Slettet)

Jeg skal i gang med obligatorisk selvvalgt opgave (OSO) i næste uge. Opgaven skal tage udgangspunkt i min uddannelsesbog - derfor skal jeg vælge en uddannelse eller job jeg godt kunne tænke mig i fremtiden.  Jeg har derfor valgt markedsføring (folk der arbejder med marketing).

Jeg har tænkt mig at snakke om hvad folk der arbejder med det beskæftiger sig med. Hvad laver man indenfor den brance. Jeg vil snakke om de forskellige overvejelser der skal gøres hvis man ha en virksomhed, der skal markedsføre deres produkter bedst mulig ud på markedet.

Jeg har tænkt mig at til sidst i fremlæggelsen at fremvise mit produkt. jeg har tænkt mig at lave segmentering til et bestem firma (altså finde deres målgruppe). Men hvis det skal være et produkt er det vel ikke nok bare at lave segmentering, men skal jeg også tegne fx en reklame til den viksomhed (altså sådan jeg synes den næste reklame for det firma skal være). 

Altså, synes i der er noget jeg mangler når jeg vil fortælle om, hvordan folk ARBEJDER indenfor marketing. Det er altså jobbet.   


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. december 2008 af ktchristensen (Slettet)

Du dækker det ret godt når du skriver du vil fortælle om hvad folk indenfor marketing beskæftiger sig med:)

Jeg tror, du skal dele det lidt op for der er jo mange stillinger indenfor marketing. Jeg selv arbejder med hovedsaglig analysearbejdet bag, altså inden man begynder at markedsføre sig. Jeg gætter på du tænker på et marketingsbureau og markedsføring decideret? Så jeg ville nok kigge på en marketings koordinator el. lign.

Ellers synes jeg, du har nogle gode ideer. Jeg ville nok strukturere det lidt mere så ville det være nemmere at overskue.

Mvh. Kirsten


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2018 af Justlaur

Hej, jeg sidder og skal til at lave om marketing og markedsføring i mit OSO. Jeg vil høre om, du kan fortælle mig hvordan det gik, og om jeg eventuelt må se din report?

Vh Laura


Skriv et svar til: Oso, spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.