Matematik

Cosinus og Sinus

06. december 2008 af RobertH (Slettet)

Hejsa

Jeg sider med et stort problem jeg har to tal(tal1, tal2) og to ubekendte (x1, x2)  - som skal beregne.

tal1 = x1 * cos(x2)

tal2 = x1 * sin(x2)

Håber der er nogen der kan hjælpe....

Bedste  hilsner

Robert


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2008 af ibibib (Slettet)

tan(x2)=tal2/tal1


Skriv et svar til: Cosinus og Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.