Matematik

Potensfunktion

07. december 2008 af Dillermuus (Slettet)

Den her burde være lige til:

F(x) = b * x^a

F(2) = 4

F(4) = 64

Bestem a og b

Men hvordan finder jeg a (uden hjælpmidler selvfølgelig)? Jeg synes jeg ikke jeg kan finde nogen smart formel?

b er nem at regne ud når man kender a


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2008 af ibibib (Slettet)

 64/4 = b·4^a / (b·2^a)

osv.


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.