Matematik

cos-1

07. december 2008 af xchristiinex (Slettet)

Jeg skal finde vinkel B.

|AC| = 19,849

|CB| = 10

vinkel C = 90 grader

Hvordan regner jeg vinkel B ud ved hjælp af cos-1, sin-1 osv. ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2008 af Isomorphician

tan(B) = |AC|/|CB|


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2008 af CasperWL (Slettet)

Evt. hvis du kendr de to andre vinkeler i trekaten = 180grader. Så stil dem op som et puls og minus stykke,  så alle tre vinkler til sammen bliver 180 grader:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

B=cos-1(10/AB), Ab finder du med Phythagoras, tag en snak med ham!


Skriv et svar til: cos-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.