Fysik

differentialligning (røntgenstråling)

07. december 2008 af Baby skat (Slettet)

Jeg er ved at skrive en opgave om røntgenstråling, men har et problem. Ved ikke helt hvordan denne differentialligning skal løses via håndkraft.

Jeg har vedhæftet opgaven, da det er meget svært at skriv her i forumet.

opgaven går ud på at man skal læse differentialligningen:
     dI/dx = -μI(x)

Der ønskes et matematisk bevis for, at løsningen til denne differentialligning kan skrives:
     I(x) = I0e-μx = I0(1/2)(x / (x(1/2)))

Håber det er nogle som vil hjælpe mig.
Se evt. bilag

Vedhæftet fil: Opgave.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97785


Svar #2
08. december 2008 af Baby skat (Slettet)

tak skal du have...


Skriv et svar til: differentialligning (røntgenstråling)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.