Matematik

polynomier

09. december 2008 af mettejorgensen (Slettet)

hjælp hvordan løser jeg denne opgave?

i følgende polynomier, bestem alle polynomiets nulpunkter, faktoriser og lav fortegnsvariation for polynomiet

g(x) = -2x^2-4x+4

h(x)=2x^3-10x^2+6x-18

på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2008 af mathon

y = ax2 + bx + c = a(x+(b/(2a))2 + (-d/(4a))

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/135561


Skriv et svar til: polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.