Fysik

Radioaktivitet

09. december 2008 af dadn (Slettet)

 Hej Alle

Jeg er ved at skrive SRP om radioaktivitet,

men er lige stødt ind i et problem.

hvordan kan det være at stamfunktionen 

for dN/N er [ lnN ] 

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2008 af Jerslev

dN/N = 1/N * dN

integreret får du ln(N), da 1/N er ln(N) differentieret.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
10. december 2008 af dadn (Slettet)

Altså 1/N = ln(N), men hvorfor integrerer man ikke dN?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2008 af Jerslev

#2: Nej nej. 1/N er ikke ln(N).

d ln(N) / dN = 1/N.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.