Matematik

eksamen

10. december 2008 af sdelight (Slettet)

jeg er ved at læse op til eksamen og jeg skal nu forklare bestemmelsen af den afledede funktion f(x) = x^2 og g(x)= kvadratroden af x

Jeg har lavet beviset for den første, men jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg beviser at g(x)=kvadratroden af x = 1/2*kvadratroden af x

er der ogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2008 af dnadan (Slettet)

Hint: sqrt(x)=x^(1/2)

Herefter løber beviset parallelt


Svar #2
10. december 2008 af sdelight (Slettet)

jeg er slet ikke med?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2008 af sigmund (Slettet)

Jo, hvis du har gennemført beviset for den afledede af x2, så burde du være med. Hvordan har du bevist, hvad den afledede af x2 er?


Svar #4
10. december 2008 af sdelight (Slettet)

Jamen det har jeg fået hjælp til at min lære.. men vores læseferie er begyndt og har ikke mulighed for at få hjælp af ham.. og kan derfor ikke komme videre..


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2008 af dara.online (Slettet)

#4 se her http://peecee.dk/upload/view/144323

... har vist det på 2 forskellige måde :-)


Skriv et svar til: eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.