Fysik
E-kin
26. oktober 2004 af
Eva (Slettet)
Hey :)
har en opgave hvor jeg skal finde e-kin...
man ved at det er Brintatomer som skal fra grundtilstanden til tilstanden n = 3
frekvensen er 4,5 * 10^14 Hz
hmm ville egentlig gerne bruge formlen:
Ekin = (h * f) - AL
men kan ikke finde AL for Brint :s
håber der er nogen som kan hjælpe..
Mvh eva
har en opgave hvor jeg skal finde e-kin...
man ved at det er Brintatomer som skal fra grundtilstanden til tilstanden n = 3
frekvensen er 4,5 * 10^14 Hz
hmm ville egentlig gerne bruge formlen:
Ekin = (h * f) - AL
men kan ikke finde AL for Brint :s
håber der er nogen som kan hjælpe..
Mvh eva
Skriv et svar til: E-kin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
