Matematik

inertimoment

13. december 2008 af rhiger (Slettet)

Hej.

Jeg er ved at skrive SRP. Jeg har i min problemformulering fået til opgave at regne følgende opgave:

et punkt består af en stang(L=30 cm m=0,80 kg) som svinger om sit centrum. Et stykke ned af stangen er montreret en bevægelig masse, også på 0,80 kg.

Svingningstiden viser sig at være T=0,835 sek. hvorlangt for ophængtspunktet er massen placeret?

er der nogle der ved noget om dette, og som gider hjælpe mig?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv lige at lave en tegning over opstillingen, tak. :)


Svar #2
14. december 2008 af rhiger (Slettet)

Der er ingen opstilling det er bare sådan spørgsmålet lyder


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#2. I så fald må jeg give fortabt, da jeg ikke forstår spørgsmålet.


Skriv et svar til: inertimoment

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.