Fysik

Halveringstykkelse - hvordan?

13. december 2008 af Glisa (Slettet)

Hej :)

Hvad er princippet bag udregning af halveringstykkelse?Jeg har nu set forskellige eksempler på udregninger, men hvis jeg trykker det ind på min lommeregner giver det noget helt andet.

Fx.

x1/2 = ln(2)/0,0084 = 83 mm

x1/2 = ln(2)/0,1008 = 9mm (på min lommeregner giver det fx 6,88)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2008 af peter lind

Du skriver ikke hvordan du har fået de 9mm; men det stemmer ikke med venstre side. Det gør resultatet på din lommeregner derimod.


Skriv et svar til: Halveringstykkelse - hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.