Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Søger hjælp fra en med en graf lommeregner

13. december 2008 af Dastey (Slettet)

Jeg søger en der har en temmelig god lommeregner, TI 89, 83 eller hvad de gode lommeregner nu hedder.

Det jeg skal bruge er en differentialligning eller logistisk differentialligning er ikke helt sikker på hvad det er for en men ved hvordan man regner det ud.

Gå ind og udfyld følgende i list 1 og list 2

Year - Population
1950 - 554 760
1955 - 609 005
1960 - 657 492
1965 - 729 191
1970 - 830 675
1975 - 927 808
1980 - 998 877
1985 - 1 066 906
1990 - 1 149 069
1995 - 1 213 732
2000 - 1 269 962
2005 - 1 312 979

Når dette er tastet ind skal I gå ind under nummer 3 (regression) og derefter vælge logist83 (tror jeg nok den hedder) så skal der ventes lidt og i får nogle tal samt en ligning.

Hvis der er nogen der kan hjælpe med dette ville det være perfekt, på forhånd tak


Svar #1
14. december 2008 af Dastey (Slettet)

Slet ikke nogen derude som sidder inde med en god lommeregner og kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2008 af Kegleg33k (Slettet)

på Ti-89 har jeg fået:

y = c/(1+a*e^(-b*x))

hvor

a = 2,58149*10^32

b=0,037877

c=1,68172*10^6


Skriv et svar til: Søger hjælp fra en med en graf lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.