Matematik

SRP projektil

15. december 2008 af 65rtgfw3resf (Slettet)

Hej
Jeg har fået givet følgende formel:

m*dv/dt=-k*v2 differentieret: dv/v2=-k*dt integreret: -1/v=-k*t+C   når:  t=0 og c=-1/v0 -->  v=m*v0/(k*v0*t+m)

Ville lige høre om nogen kunne fortælle mig hvor "m" bliver af i dv/v2=-k*dt og -1/v=-k*t+C, eftersom den udledte formel indeholder m.

Nogen som evt. kunne vise hvor m kommer ind i ligningen?


Skriv et svar til: SRP projektil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.