Matematik

procent sprmål

15. december 2008 af abk_buch (Slettet)

hejsa jeg har det her sprmål, som jeg pinligt nok ikke kan huske svaret på.. nogle der vil hjælpe...

I 2003: 8053,81

2009: 13930,01

Hvad er stigningen i %:..

13930,01-8053,81 = 5876,2 men hvad så

og et tillægsspørgsmål..

en eksp. udvikling med forskriften f(x) = 35,2*1,10^x stiger den med 10 % pr. år


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af che123 (Slettet)

(del / hele ) * 100%


Svar #2
15. december 2008 af abk_buch (Slettet)

Altså: 8053,81 / 13920,01 eller 5876,2/13920,01 ????


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2008 af che123 (Slettet)

hov sorry, havde misforstået dit spørgsmål.. det jeg skrev har en anden betydning..

jeg ville muligvis sige at det var

13920,01 - 8053,81 = 5866,2

5866,2 / 8053,81 = 0,72 = 72 %

men du skal nok vente til en anden bekræfter dette, for jeg er ret usikker lige nu. :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2008 af vejgeh (Slettet)

((13930,01 - 8053,81)/ 13930,01) * 100 % = dit svar..

det store tal minus det lille tal.. dette tal dividerer du med det store tal, og ganger med 100 % ..

har jeg ikke ret?


Skriv et svar til: procent sprmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.